“Rosa heeft een fijne energie en een warme en open houding. Ze weet je meteen op je gemak te stellen. Het was een hele bijzondere ervaring en de sessie heeft mij duidelijke inzichten gegeven. Heel waardevol! Bedankt voor de sessie Rosa!”
Marlot

“Ik vond het erg bijzonder en mooi allemaal. Wat het paard liet zien en wat er gebeurde. Hele mooie ervaring/ bewustwording.. Dankjewel hiervoor. De eerste dag stond mijn lijf op zijn kop merkte ik.. heeft veel impact gehad.. Ben er wel heel blij mee! Voel nu meer energie en voel me sterker. Dichter bij mezelf. Heel mooi wat er gebeurd is. Ben er erg blij mee!

Ik wil nog even zeggen dat ik je ook heel goed vond. Past ook echt bij je om dit te doen. Op deze manier ga je nog veel mensen op weg helpen.”

Bianca

“Ik was onervaren en onwetend hoe coaching met paarden zou zijn. Ik was nieuwsgierig en heel benieuwd.

Wat ik ervan heb meegenomen is dat ik dacht veel op gevoel te doen maar dat in deze praktijkoefening met het paard dat nogal tegenviel. Het duurde heel lang voordat het paard reageerde en het bleef lang in een soort van scanstand staan. 

Daar denk ik vaak aan terug. Weet de ander wat ze aan mij hebben? Moet ik misschien een stap extra zetten om de verbinding te maken?

Toen ik door de vragen van de coach uit mijn hoofd in mijn lijf stapte reageerde het paard pas…daar was wel een tijd voor nodig… Het was heel leerzaam en soms gebruik ik het en vraag me af of het paard zijn hoofd al gedraaid zou hebben.”

Bea

Neem contact op

Locatie De Bilt

Utrechtseweg 371 3731 GB De Bilt

Locatie Almere

Oeverwalweg 162 1349JC, Almere

Contact

06 – 42 722 228
info@rosavandamcoaching.nl